Anaaliseksikeskustelu lähti käsistä – BB-Tanjan paljastus tyrmistytti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asuva yksinhuoltaja BB-Tanja on järkyttänyt sekä asukkaita että nettilähetyksen katsojia lukuisia kertoja huumepaljastuksillaan. Neitokainen ei ole nimittäin edes yrittänyt peitellä sitä, että hän käyttää usein huumausaineita.

Tänään asukkaat keskustelivat seksistä ja erityisesti peppuseksistä. Aiheesta löytyi runsaasti mielipiteitä lähes kaikilta, mutta ainoastaan Janica ja Suvi kertoivat siitä asiantuntijan ottein. Tanjalla oli asiasta huonoja kokemuksia, mutta Suvi kertoi tietävänsä niihinkin todellisen syyn.

Biseksuaaliksi ja neitsyeksi aiemmin tunnustautunut BB-Sebastian kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, ja mies tiesi jo etukäteen mistä siellä tullaan puhumaan. Ben ryhtyi paljastamaan noloja kokemuksiaan yhden yön suhteista, ja pian Tanja oli samoilla linjoilla. Hän sai kuitenkin päätettyä vauhdikkaan keskustelun kuin seinään.

– Yks mun kavereista sanoi, että mä oon paras pano silloin kun mä oon pilvessä, Tanja kertoi.

– No just joo, Ben totesi ja keskustelu päättyi kertaheitolla.

Pian Sebastian tuli päiväkirjahuoneesta ja asukkaat siirtyivät taas viikkotehtävään liittyvän pelaamisen pariin.