Näitä bikinikuvia kuolattiin 80-luvulla – toimivat yhä edelleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Heather Locklear nousi ympäri maailmaa seksisymbolin asemaan 1980-luvulla hittisarjaksi nousseen Dynastia-televisiosarjan tähtenä. Sittemmin useissa muissakin hittisarjoissa nähty kaunotar on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa.

Taannoin Locklear jäi kiinni paettuaan kolaripaikalta kotinsa lähistöllä Westlake Villagen asuinalueen liepeillä. Hän oli tuolloin ehdonalaisessa vankeudessa aikaisemman rattijuopumuksensa takia. Nyt arkistojen kätköistä on löytynyt kuvamateriaalia, jossa Heather nähdään poseeraamassa ehkäpä eräissä 80-luvun kuumimmista bikinikuvista.

50-vuotias Heather Locklear tuli alunperin tunnetuksi Dynastia-menestyssarjasta, jossa hän näytteli Sammy Jon roolia. Sittemmin hänet on nähty muun muassa Melrose Place -sarjassa, josta hänet myös palkittiin. Näyttelijätär oli aiemmin naimisissa rokkari Richie Samboran kanssa ja pariskunnalla on yksi lapsi. Ennen Samboraa Locklear oli seitsemän vuotta naimisissa toisen rokkarin, Mötley Crüe-yhtyeen rumpali Tommy Leen, kanssa. Pariskunta erosi vuonna 1992.