Huh, Beach Babe -voittajan bikinit jäivät pieneksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimpien naisten listalla viiden parhaan joukkoon mahtunut glamour-malli Keeley Hazell on noussut nopeasti brittitähtien A-sarjaan. Hänen tekemisiään ja kuviaan seurataan nykyisin ympäri maailmaa.

Keeley riisui taannoin yläosansa ja poseerasi nakuna PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskampanjassa monien muiden kaunottarien tapaan. Sittemmin hänen rajut kotipornokuvansa päätyivät verkkoon, joten mitään ei ole enää näkemättä. Nyt Keeley nähdään poseeraamassa upeissa mallikuvissa, joissa hänellä näyttää olevan yllään esimerkiksi hieman liian pienet bikinien yläosat.

Lontoossa syntynyt 25–vuotias Keeley Hazell tuli tunnetuksi kolmossivun tyttönä ja sittemmin hän aloitti myös varsinaisen glamour-malliuran. Hänen julkinen urasa alkoi kuitenkin jo 17-vuotiaana, kun Daily Star -lehti valitsi hänet Beach Babe -kilpailun voittajaksi. Tuolloin hän oli vielä liian nuori poseeratakseen kolmossivulla. Vuonna 2008 hän siirtyi malliuralta myös laulajaksi ja julkaisi ensimmäisen singlensä Voyer.