Madonna kieltäytyy sheivaamasta – tässä erikoinen syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningatar Madonna joutui äskettäin hurjien syytöksien kohteeksi, kun hänen veljensä Anthony Ciccone kertoi olevansa koditon ja asuvansa siltojen alla. Huomionhakuinen veli väitti, ettei Madonna ole auttanut ahdingossa elävää sisarustaan. Väite osoittautui kuitenkin valheeksi.

Nyt pian uutta musiikkia julkaiseva poptähti paljasti, ettei hän ajellut koskaan kainalokarvojaan lukioikäisenä. Madonna nimittäin halusi uhmata koulukiusaajia ja erottua suosittujen tyttöjen massasta. Hän ei myöskään meikannut tai käynyt kampaajalla, koska poikien ”iskeminen” ei kiinnostanut poptähteä.

– Pojat haukkuivat minua koulussa karvaiseksi monsteriksi. En meikannut, käynyt kampaajalla tai sheivannut ihokarvojani. Minulla olikin pitkät kainalokarvat, Madonna kertoi Britannian Harper’s Bazaar -lehdelle.

Madonna tarjosi taannoin huikean tilaisuuden faneilleen. Hän nimittäin etsi itselleen uutta taustatanssijaa faniensa joukosta. Laulaja lanseerasi kykyjenetsinäkilpailun, jonka voittajaksi kruunattiin tanssija Lil Buck.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single ja albumi myynnillään. Yksi tähden tuoreimmista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Vuonna 2008 Madonna erosi ohjaajamiehestään Guy Ritchiestä. Hän kertoi muun muuassa silloisen miehensä vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.