BB-taloon tehtiin ratsia – Tanja jäi kiinni

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistui tänään kotimatkalle kaksi asukasta. Heidän lähdönsä jälkeen elämä palasi nopeasti takaisin raiteilleen. Asukkaat suuntasivat suoran lähetyksen jälleen pihamaalle, josta palatessaan heitä odotti erikoinen yllätys.

Ovien avauduttua asukkaat tyrmistyivät huomatessaan, että talo oli kuin pommin jäljiltä. Kaikki omaisuus ja huonekalut oli viskelty sinne tänne, kaappien ja laatikoiden ovet oli avattu ja kylpyhuoneessakin oli huonekaluja.

– Älkää vaan koskeko mihinkään! Älkääkä astuko minkään päälle, BB-Janica ohjeisti.

– Tää on joku helvetin kuitti meille, kun täällä on aina niin sotkuista, BB-Suvi arveli.

– Tää on kuitti siitä, että täällä on ollut niin likaista, BB-Mikael komppasi.

– Jos tää on viikkotehtävä, BB-Tanja veikkasi.

– Ei me voida näin sotkuisessa talossa asua koko viikkoa, Sebastian ihmetteli.

Pian Suvi kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen saamaan lisäohjeita. Siellä hänelle kerrottiin, että Isoveli oli tehnyt taloon ratsian asukkaiden poissaollessa. Ratsian tuloksena Tanja jäi kiinni alkoholin piilottamisesta taloon.

– Kuka on piilottanut nämä pullot? Sinä? Suvi osoitti Tanjaa päiväkirjahuoneesta tullessaan.

Tanja myönsi heti tekonsa.

– Veeralle oli tänään aamulla ilmoitettu, että kaikki alkoholijuomat pitää viedä päiväkirjahuoneeseen. Se ei ollut ilmeisesti sitä kertonut muille, koska mäkään en ole sitä kuullut. Nyt BB on tehnyt meillä ratsian ja kaksi alkoholipulloa on löytynyt. Nyt on kaksi vaihtoehtoa. Joko näiden omistaja kärsii rangaistuksen tai meidän pitää valita kuka kärsii rangaistuksen, Suvi kertoi.

Tanja tunnusti piilottaneensa alkoholijuomat ja meni päiväkirjahuoneeseen kuulemaan tuomionsa. Rangaistukseksi Tanja joutui menemään koko yöksi lintuhäkkiin. Siellä hänen pitää olla häkkilintuna ja laulaa taukoamatta läpi yön.