Mr. Mallorca sai oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3 esittää sunnuntai-iltaisin 11. joulukuuta alkaen viisiosaisen sarjan Mr. Mallorca kohteessa. Siinä Putous-ohjelmasta koko kansalle tuttu matkanjohtaja saa vieraakseen tunnettuja turisteja Suomesta. Espanjan paahteisen auringon alla heistä paljastuu yllättäviä asioita.

Putous-viihdeohjelmasta koko kansalle tuttu Mr Mallorca on levynjulkaisukiertueensa ja useiden kohteissa vietettyjen viikkojen jälkeen löytänyt tiensä suomiturismin mekkaan Mallorcalle. Siellä tämä kaikkien matkanjohtajien äitipuoli joutuu uusien haasteiden eteen, kun hänen johtamansa matkatoimisto Let’s Go -travels ja paikallinen hotelli ryhtyvät yhteistyöhön. Ensimmäisen jakson vieraina ovat Mari Perankoski ja Toni Rasimus.

Mr. Mallorcan elämää kohteessa sulostuttaa respan ihana Sara (Amira Khalifa) sekä Suomalaisessa baarissa päivystävä El Vecino (Jaakko Saariluoma), jolta Mr.Mallorca saa elämää suurempia neuvoja. Hotellin englantilainen johtaja Mr. E. Edwards (Stan Saanila) sen sijaan ei päästä Mr. Mallorcaa helpolla. Mutta onneksi Mr. Mallorcan isä, Suomessa kylpylässä majaileva Papa Mallorca (Ilkka Vainio) on aina tavoitettavissa puhelimitse ja auttaa poikaansa hädässä.