Robbie Willams paljasti miten aloitti seksielämänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Taannoin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Pitkään Take That -yhtyeensä kanssa kiertueella ollut Williams työskentelee parhaillaan sooloalbuminsa parissa Los Angelesissa. Nyt poptähtion paljastanut miten hän aikoinaan aloitti seksielämänsä. Se tapahtui kouluaikoina St. Margaretin katolisessa koulussa ja tietenkin koulupuvussa.

– Minulla oli ylläni takki, kravatti, paita ja housut. Se ei ollut mikään tuomioistuin, mutta meidän piti käyttää koulupukua, Robbie Williams kertoi Rudebox-radiokanavallaan.

Robbie ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Pariskunta paljasti myös äskettäin haluavansa perheenlisäystä.