Suvi Teräsniskan uusi levy myi platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neljä vuotta hurjassa nousukiidossa ollut Suvi Teräsniska on lunastanut suuret odotukset uudella Pahalta piilossa –albumillaan. 26. lokakuuta julkaistu Suvi Teräsniskan albumi on nimittäin ylittänyt platinalevyrajan.

Albumilistan kolmanneksi ensimmäisellä listaviikollaan sijoittunut levy jatkaa Suvin menestyksekästä uraa, hänen levyjensä yhteenlaskettu myyntimäärä on jo lähes 140.000 kappaletta.

Pahalta piilossa on Suvin neljäs albumi, tätä ennen hän on julkaissut levyt Särkyneiden sydänten tie, Tulkoon joulu ja Rakkaus päällemme sataa, joista viimeksi mainittua on myynyt yli 45.000 kappaletta. Albumista julkaistiin myös platinapainos maaliskuussa 2011.

Uuden levyn nimikkosingle on tällä hetkellä Suomen radiosoittolistan kuudentena. Kappaleeseen kuvattiin viime viikolla Suvin uran ensimmäinen musiikkivideo. Suvi kiertää parhaillaan Suomea Yö-yhtyeen 30-vuotisjuhlakiertueen merkeissä ja 24. marraskuuta hän aloittaa joulukonserttikiertueen Joensuun kirkosta. Kiertueella kuullaan yli 25.000 kappaletta myyneen Tulkoon joulu -albumin kappaleita. Kiertue päättyy 15. joulukuuta Kemin kirkkoon.