YouTube-hitti tuotti pikkulapsille 100.000 dollaria – katso nettihitti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa YouTube-palvelussa vuonna 2007 julkaistua Charlie Bit My Finger – again! -nettivideota on katsottu jo lähes 370 miljoonaa kertaa. 58 sekunnin pituinen ihastuttava kotivideo veljeksistä onkin yksi internetin katsotuimmista videoista.

Videolla nähdään kuinka yksivuotias Charlie-poika kikattelee kolmevuotiaan isoveljensä Harryn kanssa kameralle. Pian poikavauva nappaa sisarensa sormen suuhunsa ja puraisee sitä. Purema sattuu isoveljeä, joka huutaa ”Ouch, Charlie, Ouch!” Videon lopussa nähdään kuinka pikkuveli purskahtaa nauruun.

Tänään The Daily Mail uutisoi, että pikkupoikien perhe on tienannut nettihitillään jo 100.000 dollaria. Veljesten isä Howard Davies-Carr nimittäin tienaa huimia summia julkaisemansa videon mainostuloista. 42-vuotias isä myy muun muuassa Charlie Bit Me -logolla painettuja t-paitoja. Poikien vanhemmat aikovat käyttää videolla tienatut rahat lastensa koulutukseen.

– Olen kuvannut poikiani siitä asti, kun he syntyivät. Julkaisin Charlie Bit My Finger – Again! -videon, jotta sukulaisemme pystyivät katsomaan sitä, isä kertoi The Daily Mail -sivustolla.

Myös eräs toinen nettisensaatioksi noussut video on tuottanut sen julkaisijalle yli 100.000 dollaria. David After Dentist -videolla nähdään kuinka hammaslääkärissä käynyt poika ihmettelee kipujaan lääketokkurassa. Hän kysyy muun muuassa isältään ”Is This Real Life?”. Pojan kommentit ovat hauskuuttaneet jo yli 100 miljoonaa katsojaa.