8-vuotias perusti nettifirman – heti jättimenestys

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdeksanvuotias englantilainen pikkupoika Harli Jordean lienee maailman nuorin toimitusjohtaja, sillä ala-astetta käyvä tenava pyörittää jo omaa bisnestään. Hänen Marble King -yrityksensä myy verkossa erilaisia marmorikuulia ja liiketoimet luistavat erittäin hyvin.

Pikkupojasta saakka – luonnollisesti – yrittäjäurasta haaveillut kahdeksanvuotias Jordean kauppaa nykyisin marmorikuuliaan ympäri maailmaa, ja tilauksia tulee Yhdysvalloista saakka. Seuraavaksi hän on levittämässä toimintaansa kivijalkaan perustamalla oman myymäläketjun. The Sun -lehden haastattelussa hän kertoi haaveilevansa siitä, että pyörittäisi joskus maailman suurimpiin lukeutuvaa lelukauppaa.

– Ystäväni ovat innoissaan siitä että teen omaa bisnestä. Aluksi jotkut heistä eivät uskoneet minua, mutta nyt uskovat. Jotkut heistä ovat parhaita asiakkaitani. Rakastan marmorikuulia ja on hienoa omistaa oma yritys, Harli Jordean kertoi The Sun -lehdelle.

Pojan yrityksen halvimmat tuotteet maksavat reilut kymmenen euroa ja kalleimmat jopa 650 euroa. Ennen omaa yritystään hän kauppasi marmorikuulia ystävilleen vaihtokaupoilla esimerkiksi hiekkalaatikoilla.