Hyvästit läskille – hämmentävä ihmelääke polttaa rasvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin ihmiset haluavat olla hoikkia hinnalla millä hyvänsä, joten laihdutustuotteiden parissa liikkuu valtavia rahamääriä. Alalle on kehitetty muutamia lääkkeitä, mutta varsinainen läpimurto kuitenkin puuttuu vielä. Tai ehkä puuttui.

Uusi lääkeaine Adipotide on nimittäin osoittautunut erittäin toimivaksi laihdutuksessa, sillä se polttaa valkoisen rasvan ihmisen vatsan ympäriltä. The Journal of Translational Medicine -lehti uutisoi, että Adipotide kehitettiin alunperin syöpälääkkeeksi. Testeissä siitä kuitenkin löytyi hieman toisenlainen ”sivuvaikutus”, kun se tappoi syöpäsolujen sijaan rasvasoluja.

Jatkossa Adipotidella voidaan parantaa ylipainoisuutta. Ihmelääkkeen testaaminen on vielä kesken, mutta tähän mennessä sitä on kuitenkin testattu hyvällä menestyksellä esimerkiksi apinoilla. Tuotteen myyntiin saamiseen tarvitaan kuitenkin vielä paljon testausta.