Tuotanto mokasi: BB-Mikaelin äänestäjät saavat rahat takaisin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva BB-Mikael äänestettiin katsojien toimesta jo alkukaudesta suoraan finaaliviikolle, eli häntä ei voida nimetä häätöäänestykseen asukkaiden tai katsojien toimesta. Viime viikolla mies oli häätöäänestyksessä oma-aloitteisen sääntörikkomuksensa johdosta.

Eilen Big Brother Extra -ohjelman katsojat kuitenkin tyrmistyivät, kun ohjelmassa katsojille kerrottiin, että myös Mikaelia voi äänestää käänteisessä häätöäänestyksessä. Hänen äänestysnumeronsa esitettiin myös televisioruuduissa ja mies oli mukana myös ajankohtaisessa äänestystilanteessa. Illan aikana tuotanto lopulta korjasi virheensä, ja Mikael oli poistettu äänestettävien joukosta illan koostelähetykseen mennessä.Kuva: Sub

Virhe oikaistiin myös ohjelman verkkosivuilla. Samalla kerrottiin, että Mikaelia eilen maanantaina äänestäneet voivat saada rahansa takaisin.

Kaikki tämän viikon nimeämisäänestyksessä Mikaelia äänestäneet kuluttajat voivat saada rahansa takaisin olemalla yhteydessä MTV Median Vuorovaikutteinen Kuluttajaliiketoiminta -osastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen interaktiivinen@mtv3.fi. Sähköpostiviestistä tulisi käydä ilmi äänestäjän yhteystiedot, pankkiyhteystiedot sekä liittymänumero jolla äänestys on toteutettu.Kuva: Sub