Käytetystä autosta löytyi 500 000 dollarin arvosta kokaiinia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytettyjen autojen kauppa on tunnetusti varsinaista arpapeliä, ja usein asiakas kokee niissä yllätyksiä. Tällä kertaa Yhdysvalloissa yllätys olikin melkoinen, kun käytettynä ostetust autosta löytyi 500.000 dollarin arvosta kokaiinia.

Kalifornian San Josessa asuva psykologi Charles Preston osti autokaupasta viime vuoden toukokuussa vuosimallia 2008 olevan käytetyn tila-auton. Auto maksoi 14.000 dollaria. Hän kuitenkin huomasi, että kuljettajan puoleinen sivuikkuna ei mene kokonaan alas, San Jose Mercury News uutisoi.

Myöhemmin ikkunan ongelma alkoi häiritä miestä niin, että hän päätti viedä auton korjaamolle ikkunan ja jarrujen takia. Yllätys olikin melkoinen, kun syyllinen paljastui. Ovipaneelissa oli nimittäin suuri määrä huumetta. Huoltomies soitti heti paikalle poliisit, jotka löysivät ovesta 14 pakettia kokaiinia, jonka arvo katukaupassa olisi ollut peräti puoli miljoonaa dollaria.