Kelly Brook julkaisi nakukuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Nyt hän on joutunut vahvistamaan identiteettinsä Twitter-palvelulle ja kaunotar teki sen erikoisella tavalla.

Kelly osoitti nimittäin olevansa oma itsensä kuvaamalla itsensä kännykkäkameralla kylpyhuoneessaan – ja kaiken lisäksi alastomana. Intiimit paikat pysyivät luonnollisesti piilossa.

Kuva: Twitter

Kelly Brook kuvaa parhaillaan televisiosarjaa Metal Hurlant Chronicles. Piranha 3D -elokuvassakin nähty näyttelijätär poseerasi äskettäin alastomana PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskuvassa.

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.