Uusi kesäfestivaali Love Music Festival Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä Tampereella järjestetään uusi, urbaani kesätapahtuma Love Music Festival. Festivaalin ajankohdaksi on vahvistunut 20. – 21. heinäkuuta 2012. Ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali kokoaa yhteen kotimaisen konemusiikin ja housen kärkinimet, mielenkiintoiset indierock-artistit ja ulkomaalaiset ko. genren suursuosikit.

Love Music Festivalin tapahtumapaikka on Pyynikin tunnelmallinen ja viihtyisä kaupunginosa, joka antaa erinomaiset puitteen lämminhenkiselle kaupunkifestivaalille. Tapahtuman järjestävän Loud n’ Live Promotionsin promoottori Kalle Keskinen odottaa innolla uutta tapahtumaa.

– Love Music Festivalista tulee korkeatasoisen musiikin, runsaan ravintolatarjonnan ja viihtyisän ympäristön avulla ihmisten viihteellinen kohtaamispaikka, jossa voi nauttia festivaalitunnelmasta aamupäivästä yömyöhään.

Tampereen keskeinen sijainti sopii erinomaisesti uudelle isolle festivaalille.

– Tampereella on tilausta tämänkaltaiselle tapahtumalle. Uskomme, että Love Music Festival lunastaa jo ensimmäisellä kerralla paikkansa Suomen tapahtumakesässä, Kalle Keskinen kertoo.

Ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistaan alkuvuodesta 2012.