Omistatko vanhan iPod Nanon? Nyt voit saada ilmaiseksi uuden

Digi · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple on painiskellut jo parin vuoden ajan vakavien teknisten ongelmien kanssa iPhone-laitteidensa parissa, kun niissä on ilmennyt sekä bugeja ohjelmistossa että valmistusvirheitä laitteistossa. Nyt erästä vanhaa virhettä paikkaillaan nyt myös Suomessa.

Tietokone-lehti nimittäin raportoi, että Apple on kutsumassa takaisin osan ensimmäisen sukupolven iPod nano -musiikkisoittimistaan, joita valmistettiin vuosina 2005 – 2006. Syynä on niissä ilmenneet akkuongelmat, joiden takia laitteet voivat ylikuumentua. Tälläkin kerralla syynä on valmistusvika. Mikäli laite kuuluu vialliseen sarjaan, lähettää Apple sen omistajalle ilmaiseksi uuden soittimen.

Oman laitteen kuulumisen vialliseen sarjaan voi tarkistaa Applen verkkosivuilta tästä linkistä.