Paulina Gretzky rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian ylivoimaisesti maineikkaimmista jääkiekkotähdistä on kanadalainen Wayne Gretzky, joka oli aikoinaan miljoonien pikkupoikien idoli. Sittemmin hän on jo eläköitynyt kaukaloista, mutta Gretzkyn sukunimi pysynee vielä pitkään monien mielissä.

Isän lisäksi nimittäin myös Waynen amerikkalaissyntyinen 22-vuotias tytär Paulina Gretzky on saamassa jalkaansa julkkismaailman oven väliin. Laulajana ja mallina työskentelevä Paulina Gretzky on tällä viikolla noteerattu ympäri maailmaa Twitter-blogissaan julkaisemiensa rohkeiden kuvien johdosta.Kuva: Twitter

Tyttären kauneuden todetaan olevan peräisin isän sijaan todennäköisesti äidin puolelta, sillä Paulinan äiti on mallikaunotar Janet Jones. Paulina Gretzky näytteli taannoin sivuosaa Alpha Dog -elokuvassa ja hänen laulamansa kappale Collection Dust oli mukana Laguna Beach -realitysarjassa ja julkaistiin myös singlenä. Vunna 2005 Paulina poseerasi mallina Flare-lehden kannessa.Kuva: TwitterKuva: Twitter