Poliisi yritti ampua tyttöystävänsä – ampui yhdeksän kertaa ohi

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime kuukausina verkossa on julkaistu runsaasti materiaalia, jossa nähdään kuinka poliisit syyllistyvät työssään ylilyönteihin ja jopa laittomuuksiin. Nyt Yhdysvalloissa uutisoitiin tapauksesta, jossa erään poliisin ammattitaidon puute pelasti naisen hengen.

Poliisina työskennellyt floridalainen Kristopher John Bieger yritti tappaa ex-tyttöystävänsä. Naisen onneksi 30-vuotias poliisi ei kuitenkaan osannut tähdätä käsiaseellaan, sillä entisen poikaystävän ampumat laukaukset eivät osuneet naiseen. The Daily Mail -sivuston mukaan Bieger ampui naista kohti peräti kymmenen laukausta, mutta vain yksi osui poliisina työskennelleen naisen luotiliiviin.

Poliisipariskunnan kerrottiin eronneen vain vuorokausi ennen vaarallista välikohtausta. Tuoreesta erosta raivostunut Bieger lähestyi naispoliisia autolla ja yritti ampua tämän kuoliaaksi liikkuvasta ajoneuvosta. Entinen tyttöystävä oli istunut laukausten aikana virka-autossaan erään ostoskeskuksen edessä.

Tapaus on aiheuttanut häpeää Floridan poliisivoimille. Epäonnistuneen tappoyrityksen jälkeen mies nimittäin onnistui pakenemaan paikalta ja poliisit etsivät kollegaansa lähes kolmen tunnin ajan. Lopulta SWAT-tiimi löysi holtittoman Biegerin läheisestä pizzeriasta. Oikeudessa selvisi, että Bieger on aiemmin vainonut tyttöystäväänsä. Poliisia syytetään nyt murhan yrityksestä.