Vuoden 2012 himoituin bikinikalenteri julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman odotetuimmat naisten mallikuvat nähdään vuosittain maailmankuulussa Pirelli-kalenterissa, mutta maailman odotetuimmat bikinikuvat nähdään sen sijaan Sports Illustrated -lehden kalenterissa. Nyt vuoden 2012 tyttökalenteri on julkaistu.

Maistiaiset kalenterin kahdestatoista kaunottaresta julkaistiin välittömästi verkossa, ja maistiaisia löytyy esimerkiksi tästä linkistä. Kalenterin tunnetuimpia supermalleja ovat tällä kertaa Brooklyn Decker, Hilary Rhoda, Jessica White, Jessica Gomes, Cintia Dicker ja Kate Upton.

Toinen Sports Illustrated -lehden menestystuote on vuosittain ilmestyvät uimapukunumero, joka on määritellyt jo vuosikausia kuka uusi kaunotar nousee bikinimallien raskaaseen a-sarjaan. Viime vuonna lehti teki Kate Uptonista kertaheitolla supertähden.