Alusvaatemainos oksettaa: Äiti ja teinitytär hivelevät toisiaan – katso kohukuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainosmaailmassa monien mainosten on tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman paljon kohua ja siinä samalla saada myös ilmaista julkisuutta medioissa. Nyt tällaisessa on onnistunut amerikkainen alusvaatemerkki The Lake & Stars, jonka mainosta kauhistellaan parhaillaan ympäri maailmaa.

Mainoskuvassa nähdään kaksi naista, äiti ja 19-vuotias teinitytär, makaamassa sylikkäin ja hyväilemässä toisiaan alusvaatteisillaan. Suomessa tapauksesta kertoi ensimmäisenä Markkinointi & Mainonta. Kohusta uutisoineen Business Insider -lehden mukaan ”seksikäs mainos saa kaikki oksentamaan”. Kuvassa nähtävät naiset eivät ole malleja, vaan newyorkilaisen yrityksen johtajan naapureita.

– Halusin esittää heidän kuvansa, jotta ihmiset näkisivät millainen kemia heillä on. Se on jotain todella harvinaista, eikä sellaista näe kovin usein, johtaja Maavan Zilberman kertoi Business Insider -lehdelle.

Kuva: The Lake & Stars

Kuva: The Lake & Stars