Amy Winehouse kummittelee narkkarirokkarin kodissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannialainen rocktähti Pete Doherty tunnetaan musiikkiuransa lisäksi jatkuvista huumesekoiluistaan. Huippumalli Kate Mossin exä on pidätetty useasti huumeiden hallussapidosta ja rattijuopumuksista. Doherty työskenteli teini-ikäisenä huumediilerina, jotta hän pystyi rahoittamaan päihteiden käyttönsä.

Rocktähti oli heinäkuussa alkoholimyrkytykseen menehtyneen Amy Winehousen hyvä ystävä. Nyt 32-vuotiaan Dohertyn kerrotaan pakoilevan edesmenneen soultähden haamua. Dohertyn ystävän mukaan muusikko uskoo, että Winehousen haamu kummittelee tämän Lontoon kodissa. Brittiartisti onkin nyt Ranskassa pakoilemassa laulajaystävänsä haamua.

– Pete on varma siitä, että hän on nähnyt Amyn haamun. Ihmiset uskovat, että näyt johtuvat Peten huumeiden käytöstä, muusikon ystävä kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Doherty paljasti äskettäin, että hän oli kirjoittanut kappaleen Amy Winehouselle. Rocktähti ei kuitenkaan koskaan saanut mahdollisuutta levyttää sitä laulajan kanssa. Dohertyn mukaan hän oli kuitenkin ehtinyt esittämään sen ystävälleen ennen tämän traagista kuolemaa.

Pete Doherty tunnetaan muun muuassa The Libertines -yhtyeen keulahahmona ja Babyshambles -yhtyeen perustajana. Rocktähti oli taannoin kihloissa huippumalli Kate Mossin kanssa ja seurasi tämän jalanjälkiä mallimaailmaan. Vuonna 2007 Doherty poseerasi Roberto Cavallin muotikampanjan kasvona. Tähti on myös julkaissut päiväkirjojaan internetissä ja pitänyt muun muuassa taidenäyttelyn.