BB-Suvi rikkoi taas sääntöjä – hajoaako viimein?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille määrättiin eilen rangaistus sääntörikkomusten vuoksi. Rangaistus langetettiin kuitenkin vain niille asukkaille, jotka eivät olleet rikkoneet sääntöjä. Kaikki muut asukkaat BB-Sebastiania, BB-Janicaa ja BB-Tanjaa lukuun ottamatta joutuivat käsirautoihin.

Sääntöjä rikkoneen kolmikon tehtävänä oli auttaa käsiraudoissa kärsineitä asukkaita. Toisiinsa kiinnitetyt asukkaat eivät nimittäin saaneet käyttää käsiään. Tänään Tanja ilmoitti Suville, että tämä oli rikkonut yöllä talon rangaistussääntöä.

– Sä saat rangaistuksen, koska olit laittanut yöllä paidan päälle. Mun täytyy kerätä sun kaikki meikkitarvikkeet, Tanja kertoi Suville.

– Mitä?! En varmaa laittanut, Suvi huusi.

BB-talon virallisen valittajan maineen saanut Suvi joutuukin nyt olemaan meikkaamatta talossa. Hän on aiemmin ilmoittanut meikkaavansa itsensä takia ja ettei voisi olla talossa ilman meikkejä. Tulossa on siis raskas päivä.

– Sä et saa käyttää meikkiä, Tanja jatkoi.

– Aatteleeks Isoveli, et mä jotenkin hajoon siitä? Suvi tilitti.

– Tällähän se vaan osoittaa, et en tarvii meikkii, koska oon niin luonnonkaunis. Mä otan tän kohteliaisuutena, Suvi lopetti urheana.