Johnny Deppin hautajaisista tulossa kosteat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp matkustaa yksityiskoneilla nikotiininhimonsa takia. Tähti ei käytä julkisia lentoyhtiöitä, koska matkustajakoneissa ei saa polttaa tupakkaa. Yksityisyyttään varjeleva näyttelijä ei myöskään pidä ihmisten uteliaista katseista.

Nyt 48-vuotias Johnny Depp on kertonut haaveilevansa ainutlaatuisista hautajaisista. Näyttelijä nimittäin haluaa poistua keskuudestamme näyttävällä ja unohtumattomalla tavalla. Pirates of the Caribbean -tähti kertoi saaneensa inspiraation hautajaisiinsa edesmenneeltä ystävältään Hunter S. Thompsonilta, jonka tuhkat ammuttiin tykillä taivaalle. Deppillä on erikoinen suunnitelma arkkunsa suhteen.

– Voisin olla hautajaisissani viskitynnyri ja kaikki surijani voisivat juoda minusta, Depp kertoi saksalaiselle TV Movie -lehdelle.

Ökyrikas näyttelijä osti taannoin oman yksityissaaren Bahamalta. Hän kertoi antaneensa piilopaikalleen jo useita nimiä perheensä ja läheistensä mukaan. Saarelta löytyy esimerkiksi Heath Ledgerin aukio ja ranta, joka on nimetty näyttelijän tyttären mukaan Lily Rosen rannaksi.

Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Perhe asuu Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa. Tuottajana ja käsikirjoittajanakin työskentelevä Depp nähdään seuraavaksi valkokankaalla The Rum Diary -elokuvassa.