Kylpysuolaa huumeena syönyt ällistytti poliisitkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylpysuolan väärinkäyttö on noussut kuluvan vuoden aikana yllättäväksi ongelmaksi erityisesti Yhdysvalloissa. Siellä kylpysuolan huumaava vaikutus on huomattu ja sen vaikutuksen alaisena on tehty myös runsaasti rikoksia.

Nyt eräs 44-vuotias amerikkalainen mies on syyllistynyt Vandalian kaupungissa murtovarkauteen kylpysuolan vaikutuksen alaisena. Rikoksen lopputulos oli kuitenkin poikkeuksellinen, sillä asuntoon päästyään hän ei ottanut arvoesineitä ja paennut paikalta. Sen sijaan mies oli saanut varsinaisen päähänpiston.

Perheen poika saapui nimittäin myöhemmin kotiinsa ja löysi sekavan miehen olohuoneesta katsomassa televisiota. Erikoisinta oli kuitenkin se, että murtomies oli ajankuluksi koristellut asunnon joulukoristeilla. Kaiken lisäksi mies oli sytyttänyt jouluisia kynttilöitä ympäri asuntoa. Pojan saavuttua mies pyysi anteeksi, keräsi tavaransa ja poistui. Hän jäi kuitenkin myöhemmin kiinni.

Taannoin Kentuckyn Louisvillessä otettiin kiinni sekavasti käyttäytynyt mies, joka nähtiin ruokakaupassa juomassa käsidesiä suoraan pullosta. Pidätyksen jälkeen selvisi, että 28-vuotias mies oli kylpysuolan vaikutuksen alaisena.