Lemmikkikoira karkasi – eläinlääkäri tappoi ja poltti tuhkaksi

Ohhoh! · Stara.fi

Koiransa kadottaneiden perheiden kannattaa yleensä toimia nopeasti ja ottaa heti yhteyttä mahdollisiin koirasuojiin, jotta niissä tiedetään karkulaisesta. Nyt Yhdysvalloissa on nimittäin sattunut järkyttävä tapaus, jossa eläinlääkäri tappoi karanneen lemmikkikoiran heti.

Virginian Occoquanissa asuvat Allen ja Alison Holmes olivat ottaneet 17-vuotiaasta lemmikkikoirastaan valokuvia perheen talon kotipihalla, kun he menivät hetkeksi sisälle. Heidän palatessaan koira oli yllättäen kadonnut, vaikka se ei vanhuutensa vuoksi kyennyt kävelemään kovin nopeasti. Perhe oli ottanut koiran mukavuuden vuoksi sen kaulapannan pois.

Perheen käydessä sisällä oli ohikulkija huomannut sen ja ottanut luvattomasti mukaansa. Nainen oli luullut koiraa kodittomaksi ja vienyt sen koirasuojaan. Koiraansa etsinyt perhe sai myöhemmin tietää, että heidän koiransa oli löydetty ja viety koirasuojaan. Sinne päästyään he saivat kuitenkin kokea elämänsä järkytyksen.

Eläinlääkäri ei nimittäin ollut toiminut määräysten mukaisesti, vaan hän oli omasta aloitteestaan päättänyt tappaa koiran välittömästi ja lähettää sen krematorioon tuhkattavaksi. Perhe ei siten löytänyt rakasta lemmikkiään, vaan ainoastaan sen tuhkat. Perhe kertoi WUSA-kanavan haastattelussa olevansa järkyttynyt ja poissa tolaltaan tapahtuneen takia.

– Hän kuoli vieraiden ihmisten ympäröimänä ja se on todellinen tragedia. Hän oli pikkulapsi, vain avuton koira, tiedättehän? Alison Holmes kertoi.