Prostituoitu joutuu palauttamaan miljoonaliksansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on tullut julkisuuteen merkillinen oikeustapaus, jossa Toys ’R’ Us -leluyhtiön johtaja on tuomittu yrityksensä varojen kavaltamisesta. Samalla ongelmiin joutui myös miehen käyttämä prostituoitu, jolle johtaja oli maksanut ”palveluista” yli kaksi miljoonaa euroa.

Yhteensä johtajan katsottiin kavaltaneen yrityksestä yli neljä miljoonaa euroa, joista puolet hän oli antanut prostituoidulle. Loput rahat hän oli käyttänyt leveään ja värikkääseen ökyelämään sekä toiseen naiseen. Omaan vaimoonsa mies ei sen sijaan ollut juuri varoja ”sijoittanut”. Nyt mies joutuu maksamaan kalvalletut rahat takaisin ja samalla prostituoitu menetti jättipalkkansa.

The Sun -lehden mukaan prostituoitu oli ehtinyt tuhlata suuren osan saamistaan rahoista, sillä hän oli ostanut esimerkiksi hulppean talon Oxfordshirestä ja miehensä kotimaasta Nigeriasta. Lisäksi maksullisen naisen autotalliin oli päätynyt Bentley ja Lexus -luksusautot sekä Toyota Landcruiser. Toinen avioliiton ulkopuolinen nainen oli saanut noin 750.000 euroa.