Tyttöystävä vilkaisi Facebook-profiilia – mies yritti tappaa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhteisömediat nostattavat paljon tunteita erityisesti niissä välitetyn asiasisällön johdosta. Ajoittain niiden takia on kuitenkin päädytty tekemään hyvinkin ikäviä tekoja toisille ihmisille myös tosielämässä. Nyt tuoreessa tapauksessa miesystävä yritti tappaa tyttöystävänsä Facebookin takia.

Scrantonissa asuva 30-vuotias mies kuuli viime sunnuntaina tyttöystävältään, että tämä oli käynyt vilkaisemassa miehen Facebook-profiilia verkossa. Viattoman paljastuksen jälkeen mies kuitenkin menetti yllättäen malttinsa, heitti tyttöystävänsä maahan ja ryhtyi kuristamaan tätä voimakkaasti, The Times Tribune -lehti uutisoi

Nainen ehti kuitenkin saada apua ajoissa, eikä hän saanut vakavia vammoja. Poliisin saavuttua paikalle he ottivat miehen kiinni ja pidättivät hänet. Tyttöystävä kertoi viranomaisille, että mies oli tapahtumahetkellä voimakkaassa humalassa ja virtsannut ympäri taloa ja myös pariskunnan yhteisen tyttären edessä. Mies vapautettiin odottamaan oikeudenkäyntiä 10.000 dollarin takuita vastaan.