BB-Suvin valitusvirsi meni liian pitkälle – asennevamma suututti asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva BB-Suvi lienee Suomen BB-historian asennevammaisin asukas, sillä hän on valittanut valittamasta päästyään koko tuotantokauden ajan. Tänään muut asukkaat saivat viimein Suvin valitusvirrestä tarpeekseen ja asiasta syntyi kiivasta sananvaihtoa.

Suvin mielestä tuotanto on ottanut hänet silmätikukseen ja heittää ainoastaan hänelle koko ajan ”paskaa niskaan”. Muut asukkaat totesivat Suvin olevan ainoastaan vainoharhainen ja muistavan kaudesta ainoastaan negatiiviset asiat.

– Se johtuu vain siitä, että mä oon reagoinut niihin niin raskaasti. Mä olen kokenut paskaa, Suvi valitti kovaan ääneen.

Muut olivat asiasta eri mieltä.

– Kun Janica heitettiin ulos pahvilaatikkoon heittämään palloa, niin se ei ottanut sitä pahalla. Mä tiedän, että olisin itse ollut siitä aivan paskana. Janica ei vaan ota niitä niin. Jos Janica saa jotain paskaa, niin se ottaa sen siten, että ”On kiva kokeilla rikkoa rajoja” ja siksi se ei ota niitä niin pahalla, Tanja totesi.

– Tai sit sä vaan muistat ne paskat paremmin kuin muut. Suvi nyt musta tuntuu, että Big Brother has scored once again, Mikael komppasi Tanjaa.

– Sun kannattaa olla reagoimatta, jos se on siitä kiinni, Sebastian osallistui keskusteluun.

– Mä reagoin noihin asioihin kaikkein rajuimmin, ja siksi se oon minä joka saan paskaa niskaan, Suvi marisi edelleen.

– Kuka pääsi Veeran kanssa esimerkiksi kopeloimaan sitä uutta asukasta? Sä oot ollut ainoa, joka on heittänyt tota tuotanto-juttua. Se on kiinni vaan siitä miten siihen suhtautuu, Tanja jatkoi.

Keskustelun sävy muuttui riitaiseksi, mutta samalla Suvi tuli itsekin lipsauttaneeksi, että hänen muistinsa on hyvin valikoiva. Suvi nimittäin muistaa omalta kohdaltaan ainoastaan huonot kokemukset, mutta muiden osalta hän muistaa ainoastaan hyvät kokemukset.

– Mä muistan kaikki Janican hyvät asiat, jota se on saanut täällä, Suvi vahvisti epäilyt.