Heppatytöt riisuivat rohkeaan tyttökalenteriin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuvuodesta julkaistaan perinteisesti suuri määrä erilaisia kalentereita tulevalle vuodelle, ja niistä suosituimpia ovat usein erilaiset tyttökalenterit. Tähän mennessä kalentereita ovat julkaisseet esimerkiksi lentoemännät ja urheilujoukkueet. Nyt vuorossa ovat heppatytöt.

Tytöt ovat nimittäin riisuneet tällä kertaa vaatteitaan poseeratakseen rohkeassa tyttökalenteriin, jolla he keräävät rahaa harrastukseensa. Alusvaatekuvissa ja malleina ovat jopa yläosattomissa toimineet Leedsin yliopiston hevoskerhon ratsastajat. Kalenteri ja sen rohkeat kuvat ovat tuottaneet tähän mennessä myös tulosta, sillä tytöt ja heidän kalenterinsa on noteerattu ympäri maailmaa.

Kuva: Leedsuniriding.webs.com

Kuva: Leedsuniriding.webs.com

Lisää kalenterin voi katsoa ja kalenterin myös tilata tästä linkistä, mutta Suomeen toimituksesta ei ole tässä vaiheessa tietoa.