Julia Jones kiisti Staralle Nikki Reedin Twilight-kohuväitteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla kuinka Twilight-elokuvan tähti Nikki Reed paljasti jymy-yllätyksen Twilightin kuvausten kulisseista. Näyttelijätär nimittäin kertoi, että joidenkin leffan tähtien välit olivat erittäin tulehtuneita.

– Emme ole kaikki toistemme ystäviä. Kuuluisuus ja menestys tuli peliin ja muutti suhteitamme. Jotkut eivät varmasti enää tapaa toisiaan viimeisen Twilight-elokuvan jälkeen, Reed paljasti Seventeen-lehdelle.

Tänään Twilight-elokuvassa Leah Clearwaterin roolia näyttelevä Julia Jones kertoi kuitenkin Staralle Helsingissä elokuvan kulissien takaisista tapahtumista hieman toisenlaisen tarinan. Hänen mukaansa kaikki oli nimittäin ryhmän välillä hyvin. Katso koko haastattelu videona StaraTV:stä.

– Minusta näyttelijät ja kuvaushenkilöstö tunsivat olevansa kuin urheilujoukkue. Jokainen tuli toimeen ja teki töitä yhdessä todella hyvin. Luulen sen johtuneen paljolti siitä, että suurin osa näyttelijöistä on työskennellyt yhdessä jo vuosien ajan, Julia Jones kertoi Staralle.

– Kaikki tuntevat toisensa ja tietävät kuinka muut työskentelevät. On lahja päästä työskentelemään ihmisten kanssa uudelleen ja uudelleen, koska silloin sitä jatkaa siitä mihin edellisellä kerralla jäi. Samalla jokainen pääsee syvemmälle omiin roolihahmoihinsa.