Lehdessä kaksimielisyyden huippu: ”MILF valmistautuu FAP-hyökkäykseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy jonkin verran vakiintuneita lyhenteitä, joiden tarkoituksen voi ymmärtää ainakin kahdella tavalla. Äärimmäisen harvoin kaksi tällaista lyhennettä päätyvät samaan lauseeseen varsinkaan siten, että lauseen tarkoitus voidaan lukea kahdella aivan täysin eri tavalla.

Nyt niin on kuitenkin käynyt, kun Yhdysvalloissa asuvien filippiiniläisten lehti otsikoi Filippiinien tapahtumista. Maan tapahtumista tietämätön voisi pelkästään otsikon nähtyään kuvitella, että seksikäs vanhempi nainen olisi valmistautumassa masturbointihyökkäykseen.

Todellisuudessa lehti kuitenkin uutisoi kuinka hallitusta vastaan Etelä-Filippiineillä taisteleva sotilaallinen The Moro Islamic Liberation Front (MILF) -islamistiryhmittymä oli parhaillaan valmistautumassa hallituksen FAP-joukkojen hyökkäykseen.