Poptähti esitteli silikonirintansa rohkeassa iltapuvussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -tyttöbändistä kuuluisuuteen noussut Kelly Rowland myönsi äskettäin täyttäneensä rintansa silikoneilla. Naisartisti onkin sittemmin esitellyt muhkeita kurvejaan vähissä vaatteissa. Rohkea tähti on myös puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään.

Kelly Rowland on nähty tänä vuonna Britannian X Factor -kauden tuomaristossa. Nyt 30-vuotiaan tähden kerrotaan yllättäen jättäneen ohjelman kesken kauden. Poppari oli ilmoittanut sarjan luojalle Simon Cowellille, ettei pysty esiintymään sarjassa terveytensä vuoksi ja uskoi sairautensa lauenneen rajun stressin takia.

Aiemmin syksyllä Rowland viimein vahvisti, että hän on hankkinut täytettä rintamukseensa. Hän kertoi TMZ-julkaisulle hankkineensa silikonirinnat jo vuosia sitten ja totesi hankkineensa ne oman itsensä – ei miesten – takia. Nyt hän on esitellyt muotojaan poseeraamalla rohkeassa iltapuvussa lasten hyväksi järjestetyssä tapahtumassa.

Kelly Rowland on viime aikoina kehittänyt itselleen rajumman imagon. Hän kuitenkin kertoi, ettei yritä myydä musiikkiaan seksillä. Laulajakaunotar laulaa avoimesti seksistä kappaleissaan ja kertoi äskettäin muun muuassa asioivansa usein pornokaupoissa. Estoton laulajatar kertoi, ettei välitä muiden tuijottelevista katseista. Hän kertoi yleensä asioivan seksikaupoissa puolenyön jälkeen, sillä tähden mielestä parhaimmat paikat ovat auki myöhään.