Pikkupoika sai tarpeekseen äidin huumeista – ilmoitti poliisille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset osaavat joskus aiheuttaa suurtakin hämmennystä mielipiteillään ja taidoillaan. Tällä kertaa eräs yksitoistavuotias lapsi on kyllästynyt elämään huumeita alituisesti käyttävän äitinsä kanssa. Äiti ei ottanut jälkeläisensä valituksia kuuleviin korviinsa, joten pienokainen päätti tehdä asialle jotain.

Minnesotalaiset aiti ja isäpuoli olivat polttaneet kannabista niin paljon, että poika oli saanut tarpeekseen sen hajusta. Pikkumies otti kännykällään valokuvia huumeista ja lähetti kuvat poliisille ja omalle biologiselle isälleen. Isä soitti poliisille ja kutsui viranomaiset tarkistamaan pojan kodin. Asunnosta löytyikin Wal-Martin muovipussista tehty huumekätkö.

Nyt 40-vuotias äiti ja hänen uusi miehensä ovat saaneet huumesyytteet. Star Tribune -lehden mukaan heitä epäillään huumeiden suuren määrän johdosta myös niiden myymisestä. Mies väittää huumeiden olevan lääkekäyttöön, koska hän loukkaantui 20 vuotta sitten. Pojan mukaan talossa poltettiin niin paljon huumeita, että hänen täytyi usein lähteä ulos niiden hajun vuoksi.