Tältä näyttää Sonyn uusi PlayStation Vita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sony julkaisee uuden käsikonsolinsa, PlayStation Vitan, Euroopassa 22. helmikuuta. Samalla laite tulee myyntiin myös Afrikassa, Lähi-idässä, Australiassa ja Pohjois-Amerikassa.

PS Vita jatkaa PlayStationin pelaamisen perinnettä. OLED-etukosketusnäyttö ja takakosketusalue, kaksi analogista sauvaa, liiketunnistimet ja kaksi kameraa tarjoavat uudenlaisen tavan pelata. Laitteelle on tällä hetkellä kehitteillä yli 80 peliä, mukaan lukien LittleBigPlanet, WipEout 2048, Resistance: Burning Skies ja Uncharted Golden Abyss sekä suosittuihin Assassin’s Creed-, FIFA- ja Call of Duty -sarjoihin perustuvat julkaisut.

3G- ja Wi-Fi -yhteyden ansiosta PS Vita saattelee pelaajat entistä syvemmälle pelikokemuksiin ja tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää myös ympäröivä maailma mukaan peleihin. Lisäksi PS Vitan Near- ja Kutsut -sovellusten kautta pelaajat voivat ottaa yhteyttä ystäviinsä ja muihin PS Vitan omistajiin. PS Vitalla voi käyttää myös useita yhteisöpalveluita, kuten Facebook, Foursquare, Skype ja Twitter.