Alapään paljastavia alushousuja kaupattiin lapsille – äiti järkyttyi

Ohhoh! · Stara.fi

Aikuisviihteeseen keskittyneissä kaupoissa on myyty jo vuosikausia naisten pikkuhousuja, jotka ovat muuten normaalin niukat, mutta paljastavat vaginan alueen siltä kohdalta puuttuvan kangaskaistaleen takia. Nyt tällaisen alushousut ovat levinneet myyntiin muuallekin.

Yhdysvalloissa on nyt noussut kohu siitä, kun tällaisia seksitarpeistoksi luettavia alushousuja on ryhdytty myymään myös lapsille ja nuorille. Coloradon Greeleyn kaupungissa asuva perheenäiti Erin French järkyttyi huomattuaan, että Kids ’N Teen -nimisessä kaupassa oli myynnissä alapään paljastavia pikkuhousuja, KUSA-TV uutisoi.

Perheenäiti suivaantui siitä, että paljastavia seksiasuja myytiin lapsille ja nuorille houkuttelevan näköisissä pakkauksissa aivan prinsessamekkojen vieressä. Myymälän vastaava esimies kertoi KUSA-TV:lle, että suurin osa kaupan tuotteista on suunnattu teini-ikäisille. Hänen mukaansa nyt kyseessä olevia tuotteita ei ole tarkoitus myydä lapsille. Sittemmin tuotteet on poistettu myynnistä.