Jamie Waylett sai raskaat syytteet – huumeita ja vandalismia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvat ovat koko perheen tarinoita, joiden tähdiltäkin edellytetään moitteetonta käytöstä myös siviilissä. Joukkoon mahtuu usein myös ”mätiä omenia”, ja näin ollen myös Potter-elokuvillakin on omansa. Hän on 22-vuotias näyttelijä Jamie Waylett.

Waylett pidätettiin vuonna 2009 marijuanan kasvattamisesta, ja sittemmin hän jäi toistamiseen kiinni huumeista. Lontoon mellakoiden aikaan pidätetty nuori mies yllätti kuitenkin toden teolla, sillä hänen hallustaan löytyi bensiinistä valmistettu palopommi. Nyt näyttelijä joutuu oikeuteen vastaamaan tekosistaan. Samalla selvisi, että Waylettin hallusta oli löytynyt kaupasta varastettua omaisuutta.

Vincent Crabbin roolissa menestysleffoissa nähdyn Waylettin Audi-merkkisestä autosta löydettiin ratsiassa viranomaisten mukaan kahdeksan pussillista huumeita. Westminsterin alueella pysäytetyssä autossa oli pidätyshetkellä mukana toinenkin mieshenkilö ja molemmat pidätettiin, The Sun uutisoi.

Myöhemmin poliisit tekivät Potter-tähden Camdenissa sijaitsevaan asuntoon kotietsinnän. Kotietsinnässä asunnosta löytyi joukko kasveja, joiden epäillään olevan kannabiskasveja. Löydettyjen huumeiden arvoksi ilmoitettiin 2.500 euroa. Lisäksi asunnosta löytyi myös niiden kasvatukseen tarvittavaa välineistöä.