Twilight-kaunotar Julia Jones Helsingissä: ”En tule enää koskaan kokemaan tällaista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa Leah Clearwaterin roolia näyttelevä Julia Jones tapasi eilen Helsingissä Staran Chaos Tube -blogitiimin ja kertoi kuulumisiaan. Haastattelussa hän kertoi muun muassa millaista oli jättää suosittu elokuvasaaga.

– Minusta se on ehdottomasti surullista. Pinnalla on sekavia tuntemuksia, sillä osa minusta on innoissaan tulevaisuudesta, mutta itse henkilökohtaisesti tiedän, että en tule enää koskaan saamaan tällaista kokemusta. Siksi tunnen myös surua, Julia Jones kertoi Staralle.

– Saman roolihahmon näytteleminen uudelleen ja uudelleen ja hahmon syventäminen ja ystävien kanssa työskenteleminen… On hienoa, että tiesimme jo etukäteen, että elokuvaa on odotettu ja että monet tulevat näkemään sen. Minusta oli surullista joutua jättämään se taakse.

Katso Julia Jonesin haastattelu StaraTV:stä tästä linkistä.