Twilight-tähti Julia Jones Staralle: ”Roolihahmoni on väärinymmärretty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa Leah Clearwaterin roolia näyttelevä Julia Jones tapasi eilen Helsingissä Staran Chaos Tube -blogitiimin ja kertoi kuulumisiaan. Samalla neitokainen paljasti myös miten itse suhtautuu roolihahmoonsa.

Kaunis tumma näyttelijä Julie ja hänen synkkä roolihahmonsa Leah ovat tähden itsensä mielestä pitkälti samanlaisia ihmisiä. Jotain poikkeavaa roolihahmosta kuitenkin löytyy.

– Minusta Leah ja minä olemme molemmat vahvoja, lojaaleja ja itsepäisiä. Minä olen poikatyttö ja vartuin poikien parissa. Minulla on myös pikkuveli, kuten Leahilla. Yksi roolihahmon suurimpia haasteita oli olla koko ajan vihainen. Vihaisena oleminen on hyvin raskasta. Normaalisti minä en ole kovin usein vihainen, joten se oli suuri haaste. Opin siis häneltä kuinka voi olla koko ajan vihainen, Twilight-tähti kertoi Staralle.

Roolihahmo saa näyttelijältä myös sympatiaa osakseen.

– Tunnen hyvin paljon empatiaa häntä kohtaan ja minusta hän on erittäin väärinymmärretty. Lähestyessäni hänen roolihahmoaan minä aloin sääliä häntä, koska elokuvassa kaikki ovat hänelle niin ilkeitä, eikä hän sopeudu joukkoon. Hän ei saa lainkaan sympatiaa näissä elokuvissa. Minusta oli tärkeää saada katsojat ymmärtämään mistä hänen vihansa on saanut alkunsa.

Katso Julia Jonesin haastattelu StaraTV:stä tästä linkistä.