Koulubussin kuljettaja sammui kaatokännissä rattiin – lapset hälyttivät apua

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jäänyt kiinni koulubussin kuljettaja, joka kuljetti lapsia kaatokännissä. New Jerseyn Westamptonissa tapahtuneessa välikohtauksessa kuljettajan heikosta ajokunnosta tekivät havainnon bussin kyydissä matkustaneet lapset. Neuvokkaat nuoret soittivat itse kännykällä poliisit paikalle.

Matkustajien huomio kiinnittyi kuljettajaan, kun hän kiroili äänekkäästi muille autoilijoille ja jopa sammui rattiin kesken kaiken. Kuljettaja oli ottamassa vielä lisää lapsia kyytiin, kun heidän sijaansa autoon nousivat matkustajien hälyttämät poliisit.

Bussin kyydissä oli 25 lasta, jotka kaikki olivat hengenvaarassa, sillä pian selvisi, että 46-vuotias kuljettaja puhalsi kolminkertaisesti sallitun määrän promilleja. Tulos ylitti siten selvästi törkeän rattijuopumuksen rajan. Suomalaisittain kuljettajan verestä löytyi 2,5 promillea alkoholia.