Pippa Middleton viiletti seksikkäänä Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Viime viikolla Pippan kerrottiin saaneen kenkää poikaystävältään Alex Loudonilta.

Nyt sinkku-Pippa on bongattu paparazzien tähtäimiin Lontoossa, jossa hän vietti päiväänsä yhdessä veljensä James Middletonin kanssa. Pippa oli tällä kertaa pukeutunut violetti-mustaan asukokonaisuuteen ja sai ohikulkijoiden jakamattoman huomion osakseen.

Mail on Sunday kertoi viime viikonloppuna Alexin lähipiirin paljastaneen miksi heidän suojattinsa jätti huippusuositun kaunottaren. Tietojen mukaan eron takana olisi ollut osaltaan myös Alexin perhe, joka ei pitänyt Pippaa tarpeeksi laadukkaana vaimomateriaalina. Suhde päättyi eroon puolentoista vuoden jälkeen.

Niin ikään tällä viikolla Middletonin entinen koulutoveri Gabby Young paljasti lehdistölle, että Pippa oli tuhma koulutyttö. Metro-lehden mukaan julkkistähti ei ole unelmaminiä, sillä teini-ikäisenä Marlborough Collegessa Pippa osasi käyttäytyä myös huonosti.

Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.