Poets of the Fall hurmasi Intiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poets of the Fallin esiintyminen 13. marraskuuta The Great Indian Octoberfestillä Bangaloressa sai aikaan hurmoksen, kun loppuunmyyty festivaalin päätöspäivä keräsi paikan päälle yli 15.000 yhtyeen fania.

Festivaalin päätöspäivä oli loppuunmyyty, ja pääesiintyjäksi buukattu Poets of the Fall sai esiintyä 15 000 ihmiselle. Yhtyeen ympärillä pyöri myös massiivinen mediakiinnostus ja haastattelun tekivät muun muassa Rolling Stone India, Bangalored, Bangalore Mirror, Times Of India sekä Deccan Herald.

Poetsien suosiosta kyseisessä maassa kertoo myös se, että Facebookissa pelkästään intialaisia faneja on 110.000. Poets of the Fall on viimeksi esiintynyt Intiassa Kanpurissa vuonna 2007 ja kokoelmalevy Best of Poets of the Fall julkaistiin maassa 2009. Tällä hetkellä yhtye neuvottelee levynjulkaisusta, PR-yhteistyöstä ja kustannussopimuksesta Intiaan. Seuraava Intia-keikka on sovittuna vuodelle 2012 ja samana vuonna julkaistaan myös Poets of the Fallin uusi albumi.