Twilight-kaunotar Julia Jones paljasti Suomessa kuka oli kuvausten hauskin mies

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa Leah Clearwaterin roolia näyttelevä Julia Jones tapasi eilen Helsingissä Staran Chaos Tube -blogitiimin ja kertoi kuulumisiaan. Samalla neitokainen kertoi kuka oli hänen mielestään kuvauspaikan hauskin mies.

Julia Jones tuli hyvin toimeen varsinkin elokuvan toista miespääosaa esittävän Taylor Lautnerin kanssa.

– Minä pidin työskentelemisestä erityisesti Taylorin kanssa. Hän on hauska ja pitää ilmapiirin kevyenä. Monet kohtauksistamme ovat raskaita ja intiimejä, ja kuvausten väleissä vitsailemme ja ilmeilemme toisillemme. Se on hauska tapa tehdä vakavaa elokuvaa, Julia kertoi Staralle.

Lautner ei suinkaan ollut ainoa hauska mies kuvauksissa.

– Mukana oli paljon koomikoita, mikä oli hienoa. Suurin osa susilaumasta oli hauskoja miehiä, mutta myös Taylor vitsaili paljon, Twilight-tähti kertoi.

Katso Julia Jonesin haastattelu StaraTV:stä tästä linkistä.