Bar Refaeli bikineissä nurmikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli aloitti malliuransa jo kahdeksan kuukauden ikäisenä. Kaunotar joutui keskeyttämään nuorena uransa, koska hän käytti pitkään hammasrautoja. 15-vuotiaana Refaeli kuitenkin palasi mallintöihin Irene Marie Models -mallitoimistoon.

Nyt 26-vuotias Refaeli nähdään itse verkossa julkaisemassaan valokuvassa nautiskelemassa auringosta nurmikolla makoillen ja tietenkin bikineissä. Twitter-kuva on ihastuttanut monia Barin faneja ympäri maailmaa.

Kuva: Twitter

Seksikäs malli nousi vuonna 2009 kansainväliseen tähteyteen poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Sittemmin kaunotar on esiintynyt muun muuassa lukuisissa alusvaate- ja bikinikampanjoissa.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Äskettäin kaunotar kuvattiin bilettämässä Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn pojan Pierre Sarkozyn kanssa. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.