Imogen Thomasin rintamus tyrkyllä puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Suhderumban jälkeen Thomas onkin saanut rutkasti palstatilaa ja neitokainen on ottanut siitä kaiken irti. Big Brother -realityohjelmastakin tutulle kaunottarelle lähetettiin muun muuassa tappouhkauksia salasuhteen selvittyä. Nyt rintava neitokainen on kuvattu venyttelemässä puistossa pieneen ja kireään asuun sonnustautuneena. Lehtiväitteiden mukaan hän ei tiennyt paparazzien kuvaamisesta, mutta totuus taitaa olla hieman toinen.

Brunette nimittäin villiintyi Encore-klubin järjestämissä allasbileissä ja antoi juhlijoille silmänruokaa tankotanssimalla pikkubikineissä. Märkähiuksinen Thomas näytti iloiselta ja nautti viilentävästä vesisuihkusta tankotanssin yhteydessä.

Taannoin Imogen Thomas julkaisi myös itse rohkeita alusvaatekuviaan verkossa. Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa neitokainen totesi, että vatsalihakset ovat hiljalleen tulossa näkyviin ja kertoi saaneensa litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.