Julietten bikinipeppu ihastutti rantalomalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin maineikkaimpaan näyttelijäkastiin lukeutuva näyttelijä-laulaja Juliette Lewis kävi reilu vuosi sitten keikalla Suomessa. Viime vuosina myös muusikkona kunnostautunut tähti esiintyi tuolloin Helsingin Nosturissa. Nyt neitokainen on bongattu lomatunnelmissa.

Brad Pittin kanssa aiemmin seurustellut Juliette Lewis kuvattiin rantalomalla. Ruuhkaisella rannalla paistatellut neitokainen ei välittänyt muiden lomalaisten katseista, vaan nautiskeli täysin rinnoin olostaan turkooseihin bikineihin sonnustautuneena.

Klassikkoleffa Natural Born Killersistä tunnettu Juliette Lewis aloitti musiikkiuransa The Licks -yhtyeensä kanssa vuonna 2004 julkaistulla …Like a Bolt of Lightning -levyllä. Juliette & The Licksin vuonna 2006 julkaistu albumi Four On The Floor räjäytti potin lopullisesti ja yhtye nousi kulttimaineeseen kiertäen festareita ympäri maailmaa. Suomessa Lewisin lavakarismaa on päästy todistamaan vuonna 2005 Tavastialla ja vuonna 2007 Ruisrockissa.