Lauren Pope paljasteli rohkeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa talven aikana kovaa nousua tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on tehnyt tunnetuksi yläosattomien neitokaisten käyttöä klubien levypöytien takana. Näyttävä topless-DJ on lisäksi poseerannut ahkerasti lehtikuvissa vähissä vaatteissa.

Kyseessä on työkseen glamour-mallina ja tiskijukkana toimiva brittiläinen Lauren Pope, joka on tehnyt jonkin verran myös mallintöitä. Seksikkäimmäksi DJ:ksi nimitetty vaalea kaunotar on tällä kertaa poseerannut varsin näyttävässä iltapuvussa, joka paljasti hänen kylkensä kokonaisuudessaan. Katso kuvat tästä.

Aivan uusi tulokas Pope ei julkkismarkkinoilla ole, sillä hän poseerasi vähissä vaatteissa jo vuonna 2007. Varsinaisen läpimurron hän on kuitenkin tehnyt esimerkiksi Yhdysvalloissa vasta tänä vuonna.