Linnut muodostivat taivaalle uskomattoman kuvion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuret lintuparvet muodostavat taivaalle usein näyttäviä kuvioita, kun tuhannet linnut erottuvat hienosti vaaleampaa taivasta vasten. Nyt maailmalla on kuitenkin kuvattu lintujen muodostama poikkeuksellisen näyttävä kuvio.

53-vuotias freelancer-valokuvaaja Paul McGreevy oli aiemmin tällä viikolla kuvaamassa auringonlaskua Gretna Greenissä, Skotlannissa. Kesken kuvausten näkökenttään ilmestyi suuri parvi lintuja, joiden tanssia McGreevy ryhtyi kuvaamaan. Siten hän sattui ikuistamaan myös tilanteen, jossa linnut muodostivat taivaalle suurikoisen delfiinin. Katso kuva tästä.

– Olin todella yllättynyt nähdessäni delfiinin. Sitten näytti siltä kuin tappajavalas olisi jahdannut sitä, Paul McGreevy kertoi Daily Mail -lehdelle.