Hui, Mirandan iltapukua ei kannata tuijottaa juovuksissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoispoika. Victoria’s Secret -brändin yhtenä keulakuvana nähtävä Kerr palasi pian synnytyksen jälkeen töihin uimapuku- ja bikinimalliksi.

28-vuotias Kerr poseerasi äskettäin huiman arvokkaissa Fantasy Treasure -rintaliiveissä, joiden arvoksi kerrotaan peräti 2,5 miljoonaa dollaria. Nyt hän on esiintynyt New Yorkin MOMA-museon juhlissa erikoisessa asussa, joka sai tuijottelijoiden silmät vähintäänkin kieroon. Katso kuva tästä.

Australialainen Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa viime vuoden heinäkuussa. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr palasi pian parin esikoisen syntymän jälkeen mallintöihinsä. Kaunotar on kertonut perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.