Professorin luento päättyi nolosti – ampui vahingossa itseään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Long Islandin yliopiston professori on antanut opiskelijoilleen keskimääräistä paremmin mieleen jäävän luennon. Rikosoikeuden professorin oli nimittäin tarkoitus esitellä opiskelijoille asetta ja aseen käsittelyä, kun hän tuli yllättäen ampuneeksi itseään jalkaan.

72-vuotias professori Jack Carney on entinen poliisi ja rikosoikeuden opettaja. Siten hänen olettaisi osaavan käsitellä asetta. Carney oli ottanut aseensa mukaan kouluun, mutta luennolle saapuessaan hän onnistui jostain syystä laukaisemaan aseen vahingossa oppilaitoksen käytävässä.

Ase oli ladattu ja sen luoti osui professoria oikeaan jalkaan. Paikalle kutsuttiin ambulanssi, joka vei Carneyn sairaalaan. Asiasta uutisoineen New York Post -lehden mukaan mies toipuu entiselleen, mutta itsetunto lienee saanut parantumattoman kolhun.