Helen Flanaganin asu jäi pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä. Pari kuukautta sitten hän julkaisi itsestään verkossa rohkean kuvan.

Nyt Helen Flanagan on ikuistettu saapumassa julkkisjuhliin asussa, joka oli monin tavoin aivan liian pieni. Ensinnäkin se onnistui vain hädin tuskin peittämään neitokaisen rinnat, mutta takaosastaan asu jäi aivan liian pieneksi paljastaen alla olevan alusasun. Mikäli alusasun paljastuminen oli tehty tarkoituksella, ei se vähennä asun noloutta.

Televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta.